Ambil Tahu Sebelum Terjadi – Jangan Sampai Termangu Sendiri

Lebih kurang 5 minit perjalanan, kak Ti dengar bunyi yang pelik. Aduh mak! Seramnya..┬áDalam hati kak Ti “dah kenapa pulak kereta ni.. Ada pintu yang tak rapat ke.. ada bunyi yang kuat pulak”. Dalam masa yang sama kak Ti perasan yang kereta rasa tak ‘smooth’ macam biasa. Tapi kak Ti buat tak tahu lagi. Tapi makin lama bunyi tu mkin kuat dan tiba-tiba kak Ti terdetik untuk…..

Read more

Be Fresh Multipurpose Spray – Organik dan Tanpa Alkohol

Bila sebut pasal produk yang boleh menghilangkan bau, automatik kita mesti akan terbayang produk F****** yang sangat terkenal tu kan. Tapi kak Ti bukan nak share pasal produk tu.. Yang kak Ti nak share ni adalah produk yang berasaskan organik, mesra alam dan….

Read more

A Day With Bangi Wonderland – Promosi Gempak Giler Sempena Cuti Sekolah

“A day full of fun, joy and adventure”. Itulah yang boleh kak Ti gambarkan tentang pengalaman bersama dengan 17 lagi rakan-rakan blogger KBBA9 dan keluarga di Bangi Wonderland Theme Park and Resorts semalam. Memang mengujakan dan menyeronokkan sangat. Kalau dah mak-mak dan pak-pak teruja dan seronok sangat, bayangkanlah macam mana perasaan anak-anak kan… Tentulah berganda-ganda keseronokan diorang.

Read more