Surya S Great Grain – Bukan Sekadar Minuman Bijirin Biasa

SURYA S GREAT GRAIN – KEBAIKAN 18 BIJIRIN & 5 MAKANAN SUNNAH DALAM SATU MINUMAN

Assalamualaikum… Bismillahirrahmanirrahim… Segala puji hanya bagi Allah s.w.t serta salawat dan salam buat junjungan besar Nabi Muhammad s.a.w..

Suka minum minuman yang ada bijirin tak? Siapa suka kita geng.. 😆 😆.. Kak Ti dan anak-anak memang suka sangat minum minuman yang ada bijjrin ni dan boleh dikata kat rumah kak Ti ni memang sentiasa ada stok bijirin.. Alaa. yang bungkusan dia warna kuning tu.

Bulan puasa baru – baru ni kak Ti nampak kawan kak Ti pos satu minuman berasaskan bijirin.. Surya S Great Grain.. Ehh! makin hari makin ramai pulak kawan-kawan yang share pasal minuman bijirin ni..

Credit picture to: guruyaya.com

Tak boleh jadi ni.. Mesti kena cuba jugak. Aduh… Kuat betul pengaruh rakan ni. Tapi walaupun mudah terpengaruh, kak Ti takdelah main follow membuta tuli tau. Lagipun, sebelum ni kak Ti dah pernah cuba produk-produk Surya Malaysia yang lain iaitu Surya Clorophil dan juga produk Cuka Epal mereka.

Sebelum cuba sendiri kak Ti cari terlebih dahulu maklumat berkenaan dengan S Great Grain. Wahh? Menarik betul maklumat yang kak Ti dapat berkenaan S Great Grain ni. Dari bahan-bahannya sampailah ke pengalaman pengguna sendiri, semuanya menarik.

Benda boleh kongsi buat apa simpan.. Betul kannn.. Ok la.. Meh kak Ti kongsikan sedikit maklumat yang kak Ti dapat berkenan Surya S Great Grain ni.

Pertama sekali yang kak Ti nak kongsikan adalah bahan-bahan yang terkandung dalam S Great Grain. Bila baca bahan-bahan S Great Grain ni.. Rasa macam wow sangat..

18 BIJIRIN DAN 5 MAKANAN SUNNAH DALAM SATU MINUMAN

Untuk pengetahuan Korang, S Great Grain menggunakan 18 jenis bijirin sebagai bahan-bahannya. Bukan tu je, ada pulak tambahan bahan-bahan yang terdiri dari 5 jenis makanan yang tergolong dalam makanan sunnah. Menarik kan.

Seterusnya meh kita tengok bijirin-bijirin dan juga 5 jenis makanan yang tergolong dalam makanan sunnah tu.

Antara bijirin yang terkandung dalam Surya S Great Grain ni adalah seperti beras merah, kacang merah, kacang hijau, benih coix, biji bunga teratai, biji rami, beras perang, jagung, kacang soya, gandum, sekoi, bijan hitam, kacang walnut, kernel aprikot, Kacang hitam, benih chia (chis seeds), dan beras pulut. Haaaa.. Tuuu diaa..

Macam yang kak Ti bagitau sebelum ni.. Selain dari 18 jenis bijirin, S Great Grain ini juga ditambahkan dengan 5 jenis bahan terbaik yang tergolong dalam makanan sunnah iaitu Habbatus Sauda, Zaitun, Delima, Buah Tin dan Madu.

KEKAL BERTENAGA DENGAN SURYA S GREAT GRAIN

Dengan tengok senarai bahan-bahan yang digunakan dalam S Great Grain ni pun kita dah boleh tahu yang S Great Gain ni bukan minuman bijjrin yang biasa-biasa.

Tak hairanlah kenapa masa bulan Ramadhan yang lepas ramai rakan-rakan kak Ti yang mengamalkan pengambilan S Great Grain secara rutin masa mereka bersahur.

Mereka sepakat menyetujui bahawa dengan pengambilan Surya S Great Grain semasa bersahur dapat membantu mereka kekal bertenaga sepanjang hari dan walaupun bulan Ramadhan dah berakhir, mereka tetap meneruskan pengambilannya sebab mereka puas hati dengan kesan pengambilan produk ni.

SATU MINUMAN UNTUK SEISI KELUARGA

Selain dari membantu kekal bertenaga sepanjang hari, sebenarnya banyak lagi kebaikan-kebaikan lain yang dapat diperolehi dengan pengambilan minuman Surya S Great Grain ni. Yang lagi best kan.. Surya S Great Grain bukan elok diamalkan oleh orang dewasa je.. Tapi sesuai juga diamalkan seisi keluarga..

 

Kan bagus macam tu.. Satu keluarga sehat sejahtera.. Keluarga sehat, keluarga bahagia. Pendek kata, produk ni memang amat sesuai sangat untuk mereka-mereka yang peka dengan kesihatan diri dan keluarga.

NAK BELI SURYA S GREAT GRAIN KAT MANA?

Ok.. Cukup untuk kali ni ya.. Next entry kak Ti share lagi tentang kebaikan-kebaikan pengambilan minuman multi bijirin ni.

Kak Ti dah dapatkan minuman multi bijirin Surya S Great Grain kak Ti. Dengar kata, produk ni juga sesuai tau untuk yang nak berdiet. Itu yang buat makin semangat nak amalkan minuman Surya S Great Grain ni.

Haaa.. Apa tunggu lagi.. Korang cepat-cepat dapatkan  Surya S Great Grain kat butik-butik Himalaya, semua cawangan Watsons dan farmasi tempatan terpilih. Nak lagi mudah, beli je secara online kat Shopee.. Terus sampai ke rumah.

Untuk maklumat lanjut atau untuk mengetahui berkenaan promosi terkini, korang layari laman-laman sosial Surya Malaysia yang kak Ti kongsikan link nya kat bawah ni:

Facebook:facebook.com/Surya.Malaysia/

Instagram:instagram.com/surya.malaysia/

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *