Biotropics Men’s Formula – Formula Khas Untuk Kelelakian

KEKAL CERGAS, BERTENAGA DAN SEHAT DENGAN PENGAMBILAN BIOTROPICS MEN’S FORMULA

Bismillahirrahmanirrahim.
Segala puji hanya bagi Allah s.w.t serta salawat dan salam buat junjungan besar Nabi Muhammad s.a.w..

Korang, kak Ti nak tanya, korang ada makan supplement tak? Kena makan supplement tau. Tapi, tak kiralah supplement tradisional ke, supplement moden ke, kena pastikan bahan-bahan yang digunakan tu selamat dan ada kelulusan KKM tau.

Kak Ti pun ada juga amalkan pengambilan supplement moden dan juga makanan sunnah. Bukan saja untuk kak Ti tau, untuk Tn Syed kesayangan pun kak Ti pastikan ambil supplement juga. Kalau kita je yang sehat, tak seimbang jadinya. Semua members dalam keluarga kita perlu dijaga kesehatannya barulah seimbang.

Yang paling utama kena jaga, adalah kesehatan tonggak utama dalam keluarga. Siapa lagi kalau bukan Tn Syed. Terus terang, walaupun dari luarannya nampak macam kak Ti “very independent”, tapi hakikatnya kak Ti sangat dependent pada Tn Syed.

Bak kata Tn Syed, “kalau abang takde dengan Ti, drive dari KL sampai Terengganu pun boleh. Tapi bila abang ada je, pegi kedai pun nak kena hantar”. Hahaha

Biotropics Men’s Formula – Khas Untuk Lelaki Yang Ingin Kekalkan Tenaga & Stamina Harian

Ok, berbalik pada kisah supplement. Kak Ti adalah dok tengok testimoni kawan-kawan kak Ti tentang produk supplement Biotropics Men’s Formula yang suami diorang amalkan.

Menurut kata diorang memang terasa kelainannya sejak amalkan supplement Biotropics Men’s Formula ni. Kelainan dari segi kecergasan, tenaga dan kesehatan tau. Bab kesan kesan lain tu kak Ti takdelah pulak tanya. Biarlah ia menjadi rahsia. Hahahaha

Amalkan Tanpa Was-Was & Ragu-Ragu

Yang bestnya Biotropics Men’s Formula ada kelulusan dari Kementerian Kesehatan Malaysia (KKM) dan Halal serta diiktiraf oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM). Jadi memang tak risau dan tak perlu ragu ragu untuk amalkan.

Yang lebih meyakinkan kak Ti untuk bagi Tn Syed mengamalkannya sebab ia merupakan keluaran syarikat No. 1 peneraju herba bertaraf farmaseutikal, Biotropics Malaysia Berhad. Tambahan pulak, ia turut disyorkan oleh Doktor terkemuka pakar sakit tuan Malaysia, Dr. Ismail Tambi.

Kalau korang nak tau, Biotropics Malaysia Berhad ni merupakan satu satunya pengeluar herba bertaraf klinikal di Asia Tenggara yang diluluskan oleh International Food & Drug Administration (USFDA). USFDA ni adalah badan berdaftar antarabangsa yang menilai keberkesanan produk-produk herba farmaseutikal.

Formulasi Biotrapics Men’s Formula

Biotrapics Men’s Formula mengandungi 75mg ekstrak akar Tongkat Ali berjenama “Physta” iaitu ekstrak Tongkat Ali piawai yang dipaten, hasil dari kajian saintifik bertahun-tahun oleh penyelidik terkemuka dari Malaysia dan Massachusetts Institute of Technology (USA)

Selain “Physta” ia juga diformulasi dengan 5 ramuan terkemuka yang digunakan secara tradisional diseluruh dunia untuk meningkatkan prestasi lelaki. Kat bawah ni kak Ti ada senaraikan bahan-bahan dalam Biotrapics Men’s Formula.

  • Tongkat Ali – Meningkatkan stamina kelelakian (Testosterone booster)
  • Devil’s Thorn – Melancarkan peredaran darah dalam zakar
  • Horny Goat – Meningkatkan tahap libido
  • Maca Root – Tingkatkan kualiti air mani
  • Cordyceps – Memudahkan proses sintesis dalam badan
  • Ginseng – Memberi kecergasan dan menyegarkan badan

Kenapa Biotropics Men’s Formula Jadi Pilihan

Ada beberapa faktor utama yang membuatkan kak Ti pilih Biotropics Men’s Formula buat Tn Syed tersayang. Al maklumlah macam yang kita tau, tugas sebagai ketua keluarga ni bukan mudah. Maka, salah satu faktor utama dah tentulah untuk memastikan kesehatannya sentiasa berada pada tahap optimum.

Dan untuk memsatikan kesehatan Tn Syed ni berada pada tahap optimum, tak mungkinlah kak Ti nak sarankan sesuatu yang sebarangan kan. Tentulah kak Ti nakkan produk yang Halal, diiktiraf oleh KKM dan juga mendapat pengiktirafan.

Dengan mengambil kira segala faktor-faktor tersebut, Biotropics Men’s Formula memang memenuhi segala kriteria yang kak Ti nakkan. Semoga dengan pengambilan Biotropics Men’s Formula ni Tn Syed kesayangan kak Ti ni akan lebih mantop kesehatan dan kecergasannya. InsyaAllah.

Untuk maklumat lanjut:

Website& review: Men’s Formula Biotropics

Website: https://www.biotropicsmalaysia.com/

Facebook: Biotropics Malaysia Berhad

Instagram: @biotropicsmalaysia

Older post: Eye Pro Vision Sungei Wang – Cermin Mata Murah dan Berkualiti

Facebook Comments Box

1 thought on “Biotropics Men’s Formula – Formula Khas Untuk Kelelakian

Leave a Reply

Your email address will not be published.