Azymacare Clay Body Wash – Jaga Kesihatan dengan Jaga Kebersihan

AZYMACARE CLAY BODY WASH – SESUAI UNTUK KULIT KERING DAN SENSITIF

Bismillahirrahmanirrahim..

Segala puji hanya bagi Allah s.w.t serta salawat dan salam buat junjungan besar Nabi Muhammad s.a.w..

Kesihatan yang baik bermula dengan penjagaan kebersihan

PKP 3.0 bersambung lagi ya.. Al kisahnya marilah kita patuh perintah dan saranan kerajaan untuk tak merayap ke sana ke mari kalau tak ada apa apa perkara yang memerlukan kita untuk keluar ke tempat awam.

Dimusim musim pendemik ni, penjagaan kebersihan memang sangat sangat diperlukan. Idokler bermakna kalau takde pendemik tu tak perlu jaga kebersihan. Aishh kome ni pun.. Maksud kak Ti, sekarang ni kita perlu extra perhatian dalam soal kebersihan. Kebersihan yang baik menjamin kesehatan yang baik juga kan.

Azymacare Clay Body Wash

Cerita pasal kebersihan ni kan, kak Ti adalah ternampak posting posting dan sharing kawan kawan berkenaan Azymacare Clay Body Wash. Tapi bagi kak Ti kan bila tengok botol dan warna packaging yang menarik perhatian kak Ti terlebih dulu.

Sebagai pengguna, yang pertama akan menilai kan mata kita dulu. Kiranya strategi pihak Azymacare tu berkesan dan telah berjaya mempengaruhi pengguna macam kak Ti. Laipun, bukan ke ada pepatah Melayu “Dari mata turun ke Hati”. Haa.. Gituuu..

Halal, berkualiti dan selamat digunakan

Tapi kan korang, bila kak Ti baca pengalaman kawan kawan lain yang dah gunakan Azymacare Clay Body Wash ni, terus kak Ti pun terasa nak cuba sendiri. Tambahan lagi, bahan bahan yang digunakan dalam Azymacare ni semuanya dari bahan yang diinspirasikan dari alam, berkualiti dan paling penting selamat untuk digunakan. Natural gitu.

Kalau korang nak tau, bahan utama yang digunakan dalam mandian Azymacare Clay Bodywash adalah berasaskan tumbuhan seperti bunga Lavender, Bunga Camomile, Timun, Aloe Vera dan Tanah Liat Kaolin.

Azymacare Clay Body Wash
6 Sebab utama kenapa Azymacare perlu jadi pilihan

Tanah liat memang sangat terkenal penggunaannya dalam penjagaan muka dan dah pun digunakan sejak berabad dulu terutama Tanah Liat Kaolin yang bersifat lebih lembut dan neutral. Sebab tulah mandian Azymacare ni lebih lembut pada kulit dan sesuai digunakan untuk mereka yang berkulit kering & sensitif. Palingbest kan, dia boleh hilangkan bau badan tau.

Tiada Penggunaan Bahan Kimia Berbahaya

Untuk pengetahuan korang jugak kan, Azymacare Clay Body Wash ni telah diuji oleh Dermatologi dan ianya tiada bahan kimia berbahaya. Tanpa Diethanolamin, tanpa Parabens, tanpa Silicones, tanpa Synthetic Colourant, tanpa Lyral (Fragrance) dan Tanpa bahan bahan dari unsur haiwan. (Baca penjelasan bahaya bahan bahan ni kat sini)

Azymacare Clay Body Wash ni adalah produk tempatan yang dikeluarkan 100% oleh Syarikat Bumiptera Islam yang berdaftar di SSM. Bagi memastikan produk yang dihasilkan oleh syarikat mereka berlandaskan Syarak dan Halal, mereka telah melantik Ahli Penasihat Syariah yang bertugas memantau perjalanan produk yang mereka keluarkan.

Testimoni Pengguna Azymacare Clay Bodywash

Banyak testimoni testimoni pengguna yang berpuas hati dengan Azymacare Clay Body Wash ni. Kawan kawan kak Ti pun banyak yang dah kongsi pengalaman mereka yang berpuas hati dengan Azymacare Clay Body Wash ni. Korang boleh baca sendiri pengalaman kawan kawan kak Ti antaranya Ben Ashaari, Saidila, Mariana, Moha, Salina, Ummi Nani dan ramai lagi.

Pengalaman kak Ti sendiri setelah hampir seminggu pakai, Kak Ti memang puas hati dan suka sangat dengan Azymacare Clay Body Wash ni. Selain dari bau dia yang menyegarkan dan tak terlalu berlebihan. Lagi satu yang kak Ti suka dengan Azymacare Clay Body Wash ni sebab dia memang beza dari sabun biasa.

Penggunaannya pun tak perlu banyak. Serius, kak Ti picit sekali je atas tuala kecik yang kak ti gunakan masa mandi, cukup untuk membersihkan satu badan walaupun dia tak berbuih sebanyak sabun biasa. Dah nama pun dari bahan natural kan. Apa yang kak ti perasan, lepas mandi je terus kulit rasa lembut dan makin hari kulit kak Ti terasa makin lembut.

Jana pendapatan bersama dengan produk Azymacare Clay Body Wash

Sejak bermulanya PKP dari bulan March tahun lepas, kak Ti paham yang ramai dikalangan kita yang terjejas dari segi ekonomi. Jadi, ni kak Ti nak share berita baik dengan korang. Azyma Group Sdn Bhd, pengeluar produk Azyma care Clay Body Wash menawarkan peluang untuk bersama sama mereka dan menjana pendapatan lumayan. Untuk info lanjut korang boleh baca sendiri kat poster yang kak Ti share ni. Atau korang boleh klik sini .

Maklumat lanjut

Untuk korang yang nak dapatkan Azymacare Clay Body Wash ni, korang boleh layari sendiri website Azymacare, Fb Azymacare HQ atau korang boleh hubungi para Associates Azyma Care yang kak Ti senaraikan kat bawah ni.

Azyma Lembah Kelang/ Wilayah Persekutuan
1. Associate Azyma (AA – Putrajaya) Norshidawati
www.wasap.my/60192519711/PutrajayaShida_Azyma

2. EA Putrajaya Syikin
www.wasap.my/60182423083/PutrajayaSyikin_Azyma

3. Associate Azyma (AA – Setapak KL) Salasiyah Hassim. 
www.wasap.my/60192665704/SetapakSal_Azyma

4. Associate Azyma (AA – Kuala Lumpur) Fitrah Al Hajj. 
www.wasap.my/60132111186/KLFitrah_Azyma

5. Associate Azyma (AA – Ampang) Khairi
www.wasap.my/60126154479/AmpangKhairi_Azyma

Azyma Associates Lembah Kelang (Selangor)

6. Associate Azyma (AA – Subang, Selangor) Ariffin Hijjaz. 
www.wasap.my/60123265267/SubangAriffin_Azyma

7. Associate Azyma (AA Rawang, Selangor) – Faris
www.wasap.my/601164334281/RawangFaris_Azyma

8. EA Semenyih Ishak
www.wasap.my/60122992948/SemenyihIshak_Azyma

9. Associate Azyma (AA Shah Alam, Selangor) – Sasana Gateaway
www.wasap.my/60194132301/SAlam_Azyma

10. Stokis Azyma (SA – Negeri Pulau Pinang, Kedah dan Perlis) Rauhaz Global. 
www.wasap.my/60172527276/UtaraRauhazGlobal_Azyma

Azyma Negeri Perak.
11. Stokis Azyma (SA – Negeri Perak) Feiza. 
www.wasap.my/60165780854/PerakFeiza_Azyma

Azyma Negeri Kelantan
12. Associate Azyma (AA – Kota Bharu Kelantan) NoorulAklima. 
www.wasap.my/601117659207/KBNoorul_Azyma

13. Associate Azyma (AA Pengkalan Chepa, Kelantan) – Haminah
www.wasap.my/60129819842/PengChepaHaminah_Azyma

Azyma Negeri Terengganu
14. Associate Azyma (AA Besut, Terengganu) – Mohd Noor Muda
www.wasap.my/60139951856/BesutMNoor_Azyma

Azyma Negeri Johor
15. Associate Azyma (AA Johor Bahru) Syamsul
www.wasap.my/60146669694/JDTShamsul_Azyma

16. Azyma Negeri Sabah
www.wasap.my/60138038545/KKinabaluCB_Azyma

Facebook Comments Box

1 thought on “Azymacare Clay Body Wash – Jaga Kesihatan dengan Jaga Kebersihan

  1. Betul bagus nih sebab sendiri dah guna. So far sejak dah guna Azyma memang dah tak guna sabun mandian yang lain. Paling bagus sebab bukan sahaja masalah gatal2 kulit hilang masalah bau badan pun hilang sama. Sekarang rasa lebih bebas nak buat aktiviti tanpa gunakan deodarant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *