Be Fresh Multipurpose Spray – Organik dan Tanpa Alkohol

Bila sebut pasal produk yang boleh menghilangkan bau, automatik kita mesti akan terbayang produk F****** yang sangat terkenal tu kan. Tapi kak Ti bukan nak share pasal produk tu.. Yang kak Ti nak share ni adalah produk yang berasaskan organik, mesra alam dan….

Read more

Air Mata Tumpah di Lembaga Zakat Selangor Klang Sentral

“Alah..pusat zakat tu.. susah sangat nak luluskan permohonan orang miskin yang mohon bantuan, yang kaya senang pulak dapat.. Saja lah tu menyusahkan orang miskin yang memang dah susah”.. “Dengar cerita kan.. Si Polan tu permohonan zakat dia tak diluluskan walaupun dah banyak kali mohon sebab dia sokong parti P tu”…

Read more

A Day With Bangi Wonderland – Promosi Gempak Giler Sempena Cuti Sekolah

“A day full of fun, joy and adventure”. Itulah yang boleh kak Ti gambarkan tentang pengalaman bersama dengan 17 lagi rakan-rakan blogger KBBA9 dan keluarga di Bangi Wonderland Theme Park and Resorts semalam. Memang mengujakan dan menyeronokkan sangat. Kalau dah mak-mak dan pak-pak teruja dan seronok sangat, bayangkanlah macam mana perasaan anak-anak kan… Tentulah berganda-ganda keseronokan diorang.

Read more