Jom Kenali Blog Saya

Salam,

Blog kesayangan hamba dilahirkan pada asalnya konon2nya to be something like my personal diary where I can put my writings about  things happening around me which caught my interest, place where I can write about anything that inspires me and  a place where I can write about my life which will mostly be evolving around my beloved dear partner, my children and my family. And that’s what the “MyWIL” stands for, My World, My Inspirations, My Life.
Mula tu memang sangat tidak kisah samaada akan ada orang lain yang baca blog ni ke tidak… Iyerla kan personal diary la konon…(hamende personalnya kalau da buat kat alam maya ni kan)…But after sometimes, the more I know about blogging world and tengok other blogs yang ada follower, macam seronok pulak bila kita post something and others gave their feedback/comment to our post. heeeee… Hmmmm..sebab tu la nak jemput rakan2 blogger lain singgah ke sini. Kot2la ada yang sudi jadi kawan kan…..
Banyak sebenarnya blog2 menarik yang saya kenali sepanjang rajin berblog walking ni….But the top 5 most visited and interesting blogs are blog Santai Bersama Ben AshaariDapur Tanpa Sempadan CMGHome Sweet Home kak Ummiblog Kak Fauziah Samad and blog Salam 2 Benua kak LG
Saya beharap blog ni akan jadi satu medium untuk dapat berkenalan dengan lebih ramai lagi rakan. A simple hope for my blog’s future…..
For those yang singgah kat blog kesayangan hamba ni, please pardon my long writings on most of my posts..That’s my main weakness which is tak gheti nak tulis pendek2..heeee…. 
Facebook Comments

4 thoughts on “Jom Kenali Blog Saya

  • September 27, 2011 at 11:33 pm
    Permalink

    nizam bertandang ke sini dari blog abg ben…

    Reply
  • October 11, 2011 at 3:50 am
    Permalink

    Salam,

    Thank you yang sudi datang berkunjung. InsyaAllah saya akan berkunjung ke blog anda….:-)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *