Terima kasih daun keladi…

Salam,

Terima kasih daun keladi…kalau sudi kemarilah lagi…
Pantun dua kerat kat atas tu khas untuk kak sheila yang dah sudi jadi ‘my friend’ dalam blog kesayangan beta ini…Kak Sheila ni ada a few blogs tau antaranya yang ni..ajar cara-cara jahit menjahit and yang ni jugak..citer pasal kecantikan….sudi-sudikanlah ke blogs beliau ini yer…
Mula-mula create blog ni, kalau boleh memang tak mo bagitau kat sesaper pun tentang kewujudannya…Konon-konon nak buat macam personal diary la ni (personal la sangat..da buat kat alam maya ni…personal amendernyer…)…hehehe….Tapi lama kelamaan, timbul pulak keinginan nak berkongsi segala cerita dengan pembaca-pembaca lain…Tak kirala samaada that orang lain tu is just Blog Walking or sudi nak menjadi rakan maya…Kot-kot la ada yang sudi nak meninggalkan sepatah dua kater untuk tatapan dan buat kunjungan balas kan…Tapi ada ker yang sudi?????????
Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *