Hatiku terusik…..

Salam,

Hatiku terusik pagi ni..Memang sangat terusik sampai menitis air mata ni…Semua ni berlaku berpunca dari SINI….Da tengok dah..Sedih kan..kalau saper-saper tak rasa tersentuh, memangla kene buat check up. Sebab mesti something wrong somewhere kat hati tu sampai perkara macam tu boleh buat derk jer..
Tak dapat nak bayangkan apa kesudahan nasib anak-anak tu….I am always very sensitive when it comes to something to do with babies and children….My heart goes to them…Alangkah bertuahnya kita hidup on this part of the world. Tak perlu berhadapan dengan masalah kebuluran, bahkan ada ketikanya berlebihan. Itupun kengkadang tu kita siap merungut itu tak ada ini tak cukup…Astaghfirullah…….
 “Ya Allah syukurku yang tidak terhingga kepadaMu atas segala karuniaMu ini kepadaku dak keluargaku Ya Allah. Jadikanlah kami Ya Allah..Hamba-hambamu yang tahu bersyukur atas segala nikmat yang telah Engkau kurniakan…Janganlah pula Ya Allah Engkau jadikan kami hamba-hambamu yang alfa dan lalai dengan segala nikmat KaruniaanMu ini. Sesungguhnya Ya Allah segala yang baik itu adalah datangya dariMu jua dan yang buruk itu adalah hasil dari kesilapan kami sendiri. Amin Ya Rab.” 
Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *