Semalam….

Salam…

Entry yang tadi da puas membebel..so entry kali ni kita layan gambar jer la eh…Gambar-gambar ni masa pegi Iftar ngan kengkawan seUUM kat The Mall..Depa sumer makan kat tepanyaki(betul ke eja ni)..I also makan kat tepanyaki tapi tapau Big Mac n bawak ke sana..hahaha…tekak bibik tak leh nak layan makanan Jepun..lainla ngan my dearest partner and my boys tu..segala makan jenis makanan Jepun yang diorang boleh layan…Yang rumput tu…diorang punyala suka….Tadi kater suruh layan gambar jer…tapi membebel jugak…OKla..ni hah..layankan jerla…

Sementara tunggu masuk waktu buka poser…kita posing dulu
hmmmm…da tak sabar nak buka la tu…
Yang ni Salmon……bento..(lupa la nama menu ni..hihihi)

Yang ni black paper chicken 

saper tak kenal….

yang ni lala masak sambal (tapi dalam menu tu takderla dia letak lala masak sambal hokeyy)

Belum buka lagi..sambung posing…

hmmmmm….

muka-muka yang dah kenyang…

keadaan meja sesudah berbuka…

bila da kenyang..apa lagi sambung posing balik la…

mak dare n anak dare….

main intai-intai pulak..

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *