Satu lagi cerita Basi…

Salam,

Pagi-pagi lagi tadi sampai jer office terus bukak blog.Nak post cerita baru la kononnya…Tapi disebabkan
oleh tuntutan tugas , camner pun kenala dulukan tugas-tugas pejabat kan…(berdedikasi sungguh pekerja ini..) Akhirnya…1.30 pm barula hajat nak mengupdate blog kesayangan beta ini terlaksana….The funny part is that..bila da ada peluang ni..tetiba pulak kehilangan kata-kata…
Oleh itu (cam ayat surat menyurat la pulak..)..layankan jerla gambar-gambar my dearest boys kat tempat makan favorite diorang…Kat mana lagi kalau bukan kat pakcik Donald…(Kejadian ni sebelum puasa yer…..sampai hari ni my dearest boys except for the third one masih belum tinggal puasa lagi…syabbas beta..)…Apo lai..ekau layan yo la….

Hehehe…takderla banyak mana pun kan…4 gambar jer pon…gambar masa kat dalam tak sempat nak amek…maknyer and bapaknyer pon sebok makan gak…Tengokla kot-kot kejap lagi masuk balik segala idea-idea nak menulis…..bolehla post satu lagi ke.. dua lagi ke..entry utk hari ni….
Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *