IFTAR with my X Schoolmates…

Salam,

Ini cerita hari jumaat lepas…

Me a few of my x schoolmates had an Iftar at Belanga Midvalley…Tau-tau jer la kan..bila da lama tak berjumpa (ada tu da 14 thn lebih tak jumpa), macam-macamla cerita yang nak diimbas, aper yang diorang buat sekarang..etc..etc…I was a bit skeptical about this get together at the begining…doesn’t mean that I’m not excited about it tau..excited sangat…..Its just that you know…akak (pronounce dengan style kak Ogy ok) ni bukan nyer jenis yang banyak cakap..(yer ker..)..kalau tak kena gayanya….kene pulak yang datang tu kang pun jenis tak banyak cakap…hmmm…Can you imagine….da la lamer tak jumpa ni..kejap lagi bila da jumpa pulak masing2 tak gheti nak borak aper….ko pandang aku aku pandang ko…kita pandang makanan kita…..haruuuu…

Tapi Alhamdulillah….perbualan kami rancak dengan macam-macam topik yang diborakkan…Tambah pulak dengan kepetahan syasya menghangatkan suasana dengan cerita pengalaman dia masa belajar kat Hawaii…She sure knows how to make things sounds interesting…..yerla sampai kitorang boleh rasa la aper yang dia citer tu….(kalau tak macam tu rugila master in communication tu kan…yer tak sya…jangan mara hah…). Borak-borak punya borak…sampai tak sedar how time past by…Nasib baikla syasya nak kene balik to get her things ready untuk balik Jb malam tu gak n Liana pulak has to buy KFC for her husband…Kalau tak, mau agaknya sampai Belanga tutup baru kitorang balik…

Anyway guys…It was such a fun night…Getting together again after such a long – long time…Hope someday we’ll have the chance to do it again…Last but not least (ayat favourite masa buat karangan BI zaman-zaman sekolah dulu..hehehe) here are some pictures taken on the gathering….layan kan jerla yer…

                                There’s us the girls….

     Me with Ajai n Girl friend….Walaupun ajai lambat sikit sebabkan jem..tapi yang penting sampai jugak…

 My menu for buka puasa…Nasi kerabu ayam percik…sedapppp….(seb baik segala sayur mayur tu asing tak digaulkan sekali..kalau tak satu keje pulak tak asing2kan….

                                Our menu…..Kam punya tak sampai lagi….

                                 From left: Liana, Syasya n Kam….

                                            Guess who’s this lovey dovey couple…..

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *