Al-Kisah 1 Ramadhan…

Salam,

Kalau tengok tajuk….citer ni da basi da…tapi tak kesahla kan….

Bukan tak nak post entry ni di hari kejadian. Tapi disebabkan oleh beberapa masalah teknikal jadila baru hari ni dapat di postkan…

My Girl….Hah? kater 3 heroes…memangla mine 3 heroes tu jer..this is my niece tapi kira my daughter jugakla sebab masa baby dia menyusu kat mama dia ni…

hah…manerla abang2 tak bengang…da la dioarang tengah poser tetiber pulak budak kecik ni tak boleh tidak nak jugak….macam2 alasan dia bagi…

susah bebenorla nak suruh pose elok2..mesti ada jer yang tak kene…

see what I mean….

Remember When I tell you guys the cabaran that we have to go thorough with my dearest 2nd boy on his first day of fasting and I tell you that we took him to buy DVD for his PS2 to pujuk him?…Here are some pictures while we were there…Layan kan jerla yer…

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *