11 Ramadhan…

Salam,
Hmmmm…da macam countdown Raya la pulak…..tak kesahla kan…..asalkan ada tajuk…
Alhamdulillah sampai ke hari ni masih lagi belum ada yang gugur..hah???apa yang gugur..buah ke???rambut ke??? hehehe….puasala…sampai hari ni masih lagi takder tinggal puasa aka belum dapat MC puasa dari Allah lagi….harap-harap puasa kali ni tak perlulah MC….kalau Allah izinkan alangkah seronoknya….naper seronok?? Tentula seronok…tak payahla nak kena ganti puasa nanti….Dan yang paling penting…. maknanya….Jeng…jeng…jeng….usaha me and my beloved partner telah membuahkan hasil….
Hasil? (entry ni da macam sesi soal jawab pulak banyak sangat tanda soalnyer…paper ponn layankan jerla eh…)…FYI me and my beloved partner da beberapa bulan merancang untuk tambah ahli keluarga, tapi sampai hari ni belum berhasil lagi….InsyaAllah kalau Dia menghendaki…Pasti Zaryf akan dapat adik jugak…Kita hanya mampu merancang…Penentu, tetap Dia juga….yang pasti kami tak akan putus asa dalam mengamalkan 3B…Cahiyok..chaiyok..chaiyok..
Nak citer, this past few days ni kan…I’ve been visiting and melayan a few bloggers blog. But the one I find very inviting to come back to explore their blogs again and again and to know what they’ve been doing are these blogs:  lemongrassDapur Tanpa Sempadan, Mat Gebu & Santai Bersama Benashaari. Seronok sangat baca blog2 diorang ni….It seems like they always have something to share with their viewers….Be it ideas, thoughts, recipes etc…etc…etc….Bestkan…..I did visit a few other blogs..but the one I follow dengan penuh setianya are those three blogs…Wish someday my blog boleh jadi macam orang lain punya blog jugak….Buat masa ni belum berhajat lagi nak mensharekan my blog kat my FB…But someday I know I will…. 
Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *